U click, i'll click back!!

Tuesday

Family day 22nd-24th August 2008

Assalamualaykom pembaca yang budiman...

Selamat menyambut bulan Ramadhan..dan selamat menunaikan ibadah puasa...Dah lamer rasanye tak update blog ni...dah naik habukk dah....

kali ni aku nak update sikit blog aku ni...event ni dah lamer..tapi baru berpeluang nak update...So korang tengok lar sindri gambar2 aku kat Port Dickson ogos lepas...huhuhu



Ni gambar first day...on the way to Port Dickson...tahun ni Hotel Guoman PD. Erm...ok-ok jer...

Ni gambar second day, masa berendam....syiook wooo....aku tengok anak aku yg terlebih syiok..tak reti2 nak naik...aku angkat dari air dia nangis...

Last2, bibir, ujung jari dah biru...aku angkat gak...nanges gak ar..tapi kejap aje..


Ni anak Ema(Amalina Uzma)...merangkap bakal menantu..kikikikik.....aku tak kire...dari baby lagi aku dah tande..


Naik Nemo Fish....menjerit dia..sbb biler duduk dlm Nemo, tak leh tepuk air....tau lar budak2....syiok main air..tak tengok tang lain dahh....The best part is, sepanjang berada di PD, Adi selsema...mandi pool...erm...lagi lar teruk selsema dia tu..

Oklar..nanti aku hapdet lagi yer!!! TATA...

1 comment:

aku_otai said...

woit...da beso anak maksu..hahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...