U click, i'll click back!!

Monday

Guru belasah pelajar 7 tahun sampai mati.


Sedihnya aku bile bace berita tadi... tak sangka dalam kiter semua diselimuti kemodenan ada jugak orang yang singkat otak macam guru sekolah agama ni.

Kalau ya pon nak beri pengajaran memadailah dengan rotan tangannya atau bontot dia.. Ini kalau nyawa dah melayang macam ni menjawablah ko di akhirat esok. Astaghfirullah...kesian arwah tu, dia cume curi duit rakan satu asrama RM7. Anak tunggal pulak tu, memang tak berperikemanusiaan punye guru!!! Korang nak tau lebih lanjut korang klik link berita ni jelar.... Astaghfirullah, kesian dia..

http://www.hmetro.com.my/myMetro/articles/Cikguambilnyawa/Article/index_html



gambar: credit ti Harian metro online!!

5 comments:

ladyzamea said...

sangat kejam itu cikgu..
kalau ank aku tu...x thlah nak wat camner...
sedih sngat!!pilu rasa hati

Nannyy NanO said...

Tu ar,dah la budak tu kematian ibu. Anak tunggal pulak tu. sedih je rasa..

Nora said...

budak umur 7 tahun... besar manalah sangat badan... takkanlah nak pukul camtu skali... ada masalah mental ckgu ni gamaknyerrr... isy isyyyy

mior said...
This comment has been removed by the author.
mior said...

duk di asrama ni bkn saje stakat tension ngan ragam2 senior mmbuli, tp warden/guru juga kadang2 wt perangai juga kerna warden/guru smase sy duk d asrama dlu juga sbegitu..dok lepas tension kt student..

Al-Fatihah bt Arwah...

mntak2 hukuman berat diberi kpd guru yg berperangai sprti binatang tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...