U click, i'll click back!!

Monday

what is in my handbag ???

Oklar..entry kali ni momma nak tempek gambar barang dlm beg galas momma...

sorry lar yer..pandangan nyer sungguh ngeri u-ols!!!

Ini handbag momma yg tak semenggah..huhuhu. Kaler putih nyah..cepat kotor tuh!!!


Ini seimbas lalu aje okey..jangan nak ngintai2, kang jumper badak sumbu sekor kat dalam tu baru tawww..

Itu purse momma yang murah(harga biarlah rahsia...) Gelang tangan tu Office mate yg bagi yea..jangan ler tanyer momma baper harganye. Alahai gomok & montoknyer jari jemarikuuuu


Okeh, yg dlm beg nipis belang2 tu momma punyer makeup tools, momma ade listkan kat bawah yea...momma pakai PIXY inside the miyami case...and Vaseline for crack heel or bibir pecah...

Momma tak mampu nak beli yg harga ratus2 punyer brand...all the brushes cost me around RM18..beli time promosi(RM9 je, 1/2 price)..eyeshadow tak sampai RM20 and shimmer eyeshadow cost me RM15...Momma sayang tau shimmer eyeshadow tu...ari2 pakai!

Aii have 3 stick pencil liner black, white, choco, liquid eyeliner brand MAC immi, 2 mascara, pengepit bulu mate and eye glue (if momma terasa gedikss nak apply false eyelashes, this glue is a must.)

Momma hanya setia pada 2 jenis lipstik for this time being...and of coz lar gloss, pencil bibir tu jarang pakai..pin rambut is a must jugak..maner tau rambut terjelir, terjulur, termenampakkan dirinyer..waduh betui ke ni grammar Aii...

Kerongsang, Pin, perfume miniature, thumb drive...menda ni semua penting neyh..

For Emergency use, biar u-ols agak sendiri lah yer for what purpose benang, panty liner and all that.

Ok, itew lar persembahan momma kali nih...till then!

3 comments:

rubbysuzy_86 said...

wow...tembamnye tangan kak zie skang....bdan pun tembam jgk eik?? huhuhu

Momma De Licious said...

Huhuhu...tu ar pasal, sungguh merisaukan...

Anis Sofea said...

wahh... awak bukan org yg pertama yang guna case miyami letak refill bedak PIXY.... kalau nak lagi bagi tau yerk. nanti akak bagi harga sepesel... kalau nak harga yang lagi sepesel promote ler bekas yang besar... heheheheh... thanks anyway beli kat akak yerk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...